Usikker på årets sesong på vannet

Mange spørsmålstegn før ny sesong!

Landslagssjef Robert Andersen (bildet) innen aquabike er usikker på hva som blir arrangert og ikke arrangert når det gjelder den kommende aquabike-sesongen.

-Jeg er litt usikker på hva jeg skal forvente av årets sesong og hvordan den blir. Vi har to VM-titler å forsvare i GP1 og det blir nok tøft, men vi håper å være med og sloss om disse helt til slutt. I utgangspunktet er det satt opp seks VM-runder i UIM, så får tiden vise hva som blir noe av, sier landslagssjef Robert Andersen i aquabike.

Han håper på at norsk aquabike følger opp suksessen fra de seneste sesongene.

-Til tross for korona så forbereder vi oss veldig bra og jeg håper derfor at vi fortsetter der vi slapp i 2020. Og at vi er med å kjempe om de gjeveste medaljene i de klassene vi stiller, sier Robert Andersen.

VM og World Finals i er i utgangspunktet det største og viktigste. Hva som blir realisert, og hvor man kan reise, er det knyttet mye usikkerhet rundt.

-Årets høydepunkt er VM-rundene og eventuelt World Finals i USA, men jeg er redd det blir vanskelig å komme seg til USA i år. Ingenting er 100 % på plass når det gjelder terminlistene internasjonalt, sier Andersen.

Men her hjemme trenes det for fullt.

-Det som er bra er at vi lokalt har mulighet til å trene godt, og vi kommer også til å satse på mye lokal aktivitet som klubbsamlinger og uoffisielle konkurranser i forskjellige formater. Så her hjemme skal vi få til en høvelig grei sesong uansett, tror jeg, sier Andersen.

Her er noen av høydepunktene i sommerens terminliste for aquabike:

24/6 – NM Veka – Sarpsborg

25-27/6 – EM runde 1 i Portugal

3-4/7 – EM runde 2 i Polen

17-18/7 – EM runde 3 i Ungarn.