Ullevålseter gleder seg til VM-starten

Det er ikke bare utøvere og trener som gleder seg til VM-starten i enduro kommende helg. Tidligere landslagstrener Pål Anders Ullevålseter (bildet) gleder seg også til å følge med på VM i enduro.

Han kjenner også VM-deltakerne Kevin Burud, Herman Ask og Vilde Holt svært godt. Utøverne er på plass i Spania i helgen.

-Jeg gleder meg til å følge med på VM i helgen, sier Ullevålseter.

Han har stor tro på de norske landslagsutøverne.

-De tre utøverne fra Norge bor i Europa store deler av året og de lærer masse av de beste hver dag. De er i enorm utvikling. Herman fikk store deler av vinteren amputert kjøremessig på grunn av skade, men det virker som han er tilbake for fullt nå, sier Pål Anders Ullevålseter.

-Det virker som Vilde og Kevin har gjort en god oppkjøring, så det er bare å glede seg . Dersom alle får ut det samme i helgen som på trening, så blir det bra, forteller Ullevålseter.

Og selv om Ullevålseter ikke lenger er landslagstrener, så er han svært interessert i å følge med på hvordan det går med utøverne.

-Jeg er nysgjerrig på utøverne også etter at jeg sluttet som trener. Jeg har jevnlig dialog med de fleste, avslutter Ullevålseter.

Foto: privat

Snart starter VM i enduro