Ullevålseter føler at enduro-landslaget er i rute

Har en god enduro-følelse!

Landslagstrener Pål Anders Ullevålseter (bildet) har en god følelse på statusen til landslagsutøverne på enduro.

-Vi er etter forholdene i rute. Noen av utøverne skulle vært i utlandet med teamene sine, men de får trent bra her hjemme også. Situasjonen er jo den samme for konkurrentene, så ting går fint, sier Pål Anders Ullevålseter.

-Det er et par utøvere som har kommet tilbake fra langvarig skade i denne perioden. De har ikke mistet noen mesterskap og føler seg derfor litt heldige, sier han.

Det blir trolig VM-kjøring den kommende høsten.

Gleder seg til høstsesongen: Pål Anders Ullevålseter. Foto: NMF

-Det er satt opp fem VM-runder for gutta og en for jentene. To av gutta kjører samt to jenter. Vi håper disse løpene vil gå som planlagt, men vi venter i spenning. Alle EM rundene er avlyst, sier Ullevålseter.

Landslagstreneren er fornøyd med hvordan gruppen fungerer.

-Jeg er veldig imponert av samholdet i gruppa i denne perioden. De støtter hverandre og kjemien er på topp – og det skyldes nok litt at de ikke er så anspente mot mesterskap og andre løp som vanlig. Vi har hatt mye trening på nett, med hjemmetrening og samlinger, sier han.

– Nå har vi trent sammen en gang i uka pluss helgesamlinger, med litt opphold i juli. Og de trener for fullt i klubbene sine, sier Ullevålseter.

Den 1. august er det NM. Der er fokuset nå. Men først skal Ullevålseter ha noen friuker.

-I sommer er jeg noen uker på vestlandet. Fisker og koser meg, sier han.