Tveråen planlegger sesongstart i Frankrike

Satser på sesongstart i Frankrike!

Quad-utøveren Christopher Tveråen (bildet) fra Nøtterøy tar sikte på sesongdebut i april i Frankrike. Han er godt i gang med sesongoppkjøringen.

-Forberedelsene går veldig bra. Jeg hatt et godt treningsopplegg i vinter og som fortsetter mot sesongstart.  Det har vært mye fokus på fysisk og utholdenhetstrening, men jeg har også fått en del timer på sykkel, selv om det har foregått på bane med is og snø, sier Christopher Tveråen.  

Christopher Tveråen på vintertrening. Foto: privat.

Nå jobber han mot sesongstart i april måned.

-Planen er å starte første løpet i Frankrike og i det franske mesterskapet den 5. april. Men vi må se hvordan det utvikler seg – og muligens blir det utsatt. Vi må bare være klar når åpningen skjer, sier Tveråen. 

Han gleder seg til å få kjenne på konkurransefølelsen igjen.

-Det jeg ser mest frem til, er å stille på startstreken og føle på konkurransegnisten igjen. Det blir godt å føle på den følelsen igjen, sier Tveråen.

Europamesterskapet får hovedfokus den kommende sesongen.

-Mitt sportslige mål er å få en godt gjennomført sesong. Mitt hovedfokus blir EM, fleste franske løp og ulike løp i Norge. Målet er som alltid å vinne – og det har jeg god tro på med tanke på hvordan treningen har vært i vinter, avslutter han. 

Foto: privat.