Tveråen: – Nå starter sesongens hovedfokus

Quad-utøveren Christopher Tveråen (bildet) har startet sesongen godt, men det er i tiden fremover de store konkurransene i utlandet går av stabelen. I slutten av august står viktige konkurranser mer eller mindre i kø for Tveråen.

-Starten på sesongen vil jeg si har vært bra. Sesongen har vært lenge utsatt, men i juli fikk jeg kjørt de første rundene i den franske serien. Første løp gikk bra med en andreplass, mens den andre runden ikke gikk like bra. Over 1,5 år siden siste konkurranse i utlandet, så det var mye positivt å ta med seg, sier Christopher Tveråen.

Og snart starter de store konkurransene i det store utland.

-Det neste store – ja, nå begynner endelig hovedfokuset for sesongen. EM-sesongen starter med fire løp i år, med første runde den 21.-22.8, så det blir veldig spennende. Videre så er det et av verdens største løp i Frankrike 26.-29.8, 12 timers løp i Pont De Vaux. Her kjører vi på lag med totalt tre førere. Jeg får også mulighet til å kjempe om NM-tittelen på hjemmebane i år den 11.9. Også blir det Lag-EM den 2.-3.10 for å representere Norge samme med Lars Holmen og Joakim Granli, sier Tveråen.

EM og NM står på konkurranse-menyen.

-Det store målet i år er å kjempe om sammenlagt i EM. Løpene fremover er de jeg har ventet på i hele år, så det blir bra å komme i gang med EM-sesongen. Pluss NM på hjemmebane som blir spennende. Det går i september – og her sikter jeg høyt, sier Christopher Tveråen.

 

Tveråens kjørekalender:

14-15.8: Test helg i Frankrike

21-22.8: 1 EM runde i Tsjekkia

26-27-28-29.8: 12 timers løp Pont De Vaux

4-5.9:  2 EM runde i Kroatia

11-12.9:  NM og NC på Notodden

25-26.9: 3 EM runde i Estland

2-3.10: Lag-EM i Frankrike

9-10.10: 4 EM runde i Tsjekkia

Foto: privat