Trener i Portugal: Vilde Holt nærmer seg sesongstarten

Enduro-utøveren Vilde Holt (bildet) hadde en fin sesong i fjor. I 2022 vil hun levere enda bedre – og jobber godt med finpussen i Portugal før sesongen tar til i mars.

-Etter en kort svipptur hjem til jul har jeg vært tilbake her i Portugal og trent. I Portugal er enduro en stor sport og det er gode treningsløyper og terreng nesten overalt. Treningen går veldig bra, og samarbeidet med landslagsledelsen supert. Rent fysisk har jeg aldri vært i bedre form, sier Vilde Holt.

Hun har forbedret seg på de fleste områder siden siste sesong.

-Det er to områder som jeg har jobbet veldig på, og det ene er rent teknisk. Jeg har fått mer selvtillit på vanskelige ting som bratte steinete bakker. Jeg har også jobbet veldig med det mentale. Med tett oppfølgning av Erland Thommassen, har det vært fokus på å ha riktig mental tenning. Jeg har vært litt mye «all inn» og det skal bli bedre i år. Mer mental kontroll, forteller Vilde Holt.

Og det nærmer seg sesongstart med stormskritt.

-Om en liten stund reiser jeg opp til Nederland – sammen med  teamet mitt WPM Motors. Så går turen hjem et par uker. 7. mars starter en 2 ukers landslagssamling i Italia. Etter det starter sesongen min for alvor med første EM-runde i Pietramontecorvino den 19. og 20 mars, sier Vilde Holt.

 

Foto: privat