Tre ganger Vold Gunvaldsen var på startstreken

I helgen var det oppstart med runde 1 og 2 i Regions Sør Cup i trial som gikk av stabelen i Grimstad. Her stilte tre ganger Vold Gunvaldsen til start på søndagen.

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen var hjemme fra Spania for å bli med å representere familien sammen med sine to andre brødre, Jacob-Olaus og Nils-Johan.

Far, Ole-Jacob Gunvaldsen, var med som minder for guttene. Mor, Oddbjørg Vold, stilte som dommer begge dagene.

Jacob-Olaus Vold Gunvaldsen har vært veldig uheldig i årets sesongoppkjøring, og pådratt seg en senebetennelse og vært ute fra sykkelen de siste 12 ukene. Men nå er han tilbake og slo til med årets første pallplasser, tredjeplass begge dagene.

Nils-Johan Vold Gunvaldsen har lagt toppidretten mer på hylla de siste årene. Han stilte til start sammen med brødrene på runde 2 på søndagen, og kjørte inn til en sjetteplass.

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen var hjemme for helgen. Han kjørte inn til en soleklar seier begge dagene. I år kjører han både EM og VM.

-Det er lenge siden vi har vært hele familien på løp sammen. Og der begge mine brødre og jeg kjørte sammen. Sist, var vel på Lag-NM i oktober i fjor, der vi tok gull for Grimstad Trialklubb. Selv om det var individuelle konkurranser, så kjørte vi sammen som et team og hjalp hverandre i seksjonene, sier Jarand-Matias Vold Gunvaldsen.

-Det er godt å være hjemme litt før VM starter, så jeg får hvilt hodet og tenkt litt på noe annet. Årets første VM-runde er i Tarragona, på utsiden av Barcelona i begynnelsen av juni. Jeg har trent utrolig godt i vinter som man kan se på resultatene fra EM, der jeg hadde andreplass samt plass nummer fire fra de to første rundene. Og jeg ligger som nummer 3 i sammendraget når tre runder gjenstår, forteller Jarand-Matias Vold Gunvaldsen.

Foto: privat