Tore Kittilsen har gått bort

7. Oktober 2022 sovnet tidligere NMK/NMF president Tore Kittilsen inn, 85 år gammel. Tore har med sitt store engasjement og bankende hjerte for motorsykkelsporten, vært en stor ressurs gjennom mange år.

Tore Kittilsen var visepresident i flere år før han overtok som President i NMK/NMF i 1984 til 1988. Etter dette ble han valgt som leder i NMF sitt domsutvalg hvor han deltok i flere år.

Tore var en habil ordstyrer og stilte gladelig opp for å holde orden i rekkene på NMK’s Landsmøter. NMK har i alle år, hatt stor nytte av Tores viktige engasjement for sporten han var så glad i.

«Tore var gjennom tiden en engasjert og anerkjent hedersmann innenfor motorsykkelsport og speedway, både nasjonalt og internasjonalt. Det er mange ting som kan nevnes om Tore’s engasjement.

Han var medlem og leder av FIM speedwaykomite. Han har også vært styremedlem samt visepresident og treasure i FIM.

I tillegg til disse vervene var Tore en anerkjent speedwaydommer, hvor han har dømt flere VM- finaler og også vært juryleder i RR-GP.

Tore ble kalt «The Great Mr. K», de mente han var verdens beste dommer og eneste nordmann som toppdommer og med æresmedlemskap i den internasjonale motorsykkelforbundet.» skriver Norsk Motor Klubb (NMK).

 

Tidspunktet for gravferden er tirsdag 18. oktober.

Roy Wetterstad, visepresident FIME, vil representere NMF.
Håkan Leeman, styremedlem FIM, vil representere FIM.

Norsk Motor Klubbs minneord kan du lese i sin helhet her (link: https://www.nmk.no/informasjon/nyheter/vis/?T=Minneord%20om%20Tore%20Kittilsen&ID=32064&af=1)

 

(Foto: NMK/privat)