Toppidrettsgruppa satser på treninger via Teams

Treningsglede for folk innen motorsporten!

Hver uke fra og med den første uken i februar blir det nettbaserte treninger for motorfolket. Det starter den første tirsdagen i februar. På Teams-plattformen.

NMF sin toppidrettsgruppe vil bidra til treningsglede for motorsportfolket i den lite forutsigbare covid-hverdagen.

– Dette vil vi gjøre ved å ha ukentlige nettbaserte treningsøkter via Teams. Jeg, Marius, Espen og Pål Anders utarbeider treninger med gode øvelser for å utvikle basisstyrke, meddeler Erland Thomassen (bildet), som er fagperson i toppidrettsgruppen.

Hensikten med tilbudet er å skape en felles treningsplattform – uavhengig av gren, alder, nivå og kjønn. Et mål er å gjøre det lettere for utøvere å trene fysisk i disse begrensende koronatider, samt å øke motivasjonen til å holde treningen ved like.

– Det har vært en idé vi har hatt lenge, men vi har nå sett at det kan bli et viktigere tilbud i tiden fremover, melder Erland Thomassen.

– Ikke noe utstyr er nødvendig. Dere trenger kun en treningsmatte og godt engasjement. Vi håper at dette bidrar til den treningsgleden og delingskulturen vi ønsker å ha i NMF, avslutter Pål Anders Ullevålseter.

Den første økten blir avholdt tirsdag 2. februar, klokken 18:00. Opplegget varer frem til påske. Øktene tilpasses utøvere på alle nivå, fra lav ungdomsalder og oppover.

Hvis du er interessert i å delta, send epost til Marius.Dammyr@nmfsport.no. Du vil da få invitasjon til Teams-møte hver tirsdag, slik at du kan delta på treningene.

Foto: Andre W. Larsen