Tønsberg Båtrace avlyste siste dag

Tønsberg Båtrace ble arrangert fredag og lørdag. Søndagen ble droppet.

Tønsberg Båtrace valgte å avlyse søndagens aktiviteter.

I følge Tønsberg Blad sto det blant annet følgende i søndagens pressemelding fra arrangøren:

«Tønsberg Båtrace har arrangert det første internasjonale båtsport løpet etter at pandemien brøt ut. Re Motorsport – årets motorsport arrangør i Norges Motorsport Forbund – gjennomført et svært godt arrangement også i år, med topp internasjonale prestasjoner i godt samarbeid med lokale myndigheter og Tønsberg kommune. Smittevernreglene har blitt fulgt til punkt og prikke».

Videre står det i pressemeldingen.

«Utøverne våre har storkost seg, og arrangøren har virkelig gjort en vanvittig innsats for at sesongen som har drøyd ut endelig skulle komme i gang».

Mer fra pressemeldingen, ifølge Tønsberg Blad.

«En nytt og spennende konkurranse format førte til spennende konkurranser. Frode Sundsdal var først ut og vant Mobil 1 Speedrun. Tobias Munthe Kaas gikk til topps i fredagens Esso Match Race og i lørdagens Brankos Auto Grand Prix var det unggutten Christian Carlsen som sto på toppen av pallen».

Og videre i pressemeldingen:

«Vi er utrolig takknemlige for å komme tilbake i konkurranse Tønsberg, Jeg har aldri fått full uttelling her, men det er favoritt byen vår sier fjorårets europamester Edgaras Riabko. I tillegg til topp internasjonal konkurranse i F2 klassen har også bredde idretten vært godt representert. Oliver Horntvedt ifra Jan vant rekruttklassen. Camilla Øksenholt ble nr. 4. Elise Hagane vant GT 30 og i F4 klassen var det finske Alec Weckstrom som gikk av med seieren. Roy Sandvik vant Thundercat klassen».

«Tønsberg Båtrace har tatt en beslutning på selvstendig grunnlag og avlyser søndagens konkurranser for å kunne ivareta de frivillige på en best mulig måte.» Det skriver arrangøren.

Her er artikler som NMFs nettsted har skrevet om Tønsberg Båtrace de siste dagene.