Tøndel og Fredriksen fortsetter å imponere i EM

Raskere og raskere i Latvia!

Cornelius Tøndel (bildet) fortsetter å kjøre godt under EM i Åpen klasse i motocross i Latvia. På lørdag ble det femteplass totalt.

Cornelius Tøndel fra Hommelvik kjørte to jevne heat i sin EM-klasse. Det ble fjerdeplass i det første heatet samt femteplass i det andre og siste heatet. Totalt nummer 5 i den tredje konkurransedagen i Latvia.

Cornelius Tøndel imponerer i Latvia. Foto: privat.

I det første løpet for en uke siden krasjet han, og det ga brudd i tommelen. Han har nå kjørt fire heat med brudd i tommelen, og er helt i toppen av EM i Åpen klasse.

Håkon Fredriksen fortsetter også å kjøre svært fort under EM. Han ble totalt nummer seks på lørdagen, etter å ha fått en sjetteplass i det første heatet og en åttendeplass i det andre heatet. Fredriksen kjører i 250-klassen.

Sterk kjøring av Håkon Fredriksen i Latvia. Foto: privat.

Fredriksen kjørte egentlig inn til en tredjeplass i heat nummer to. Men ble flyttet fem plasseringer ned på grunn av en lydtest etter heatet.

-Mye erfaring og tøffe løp har vist at de er med helt i toppen av EM i både 250-klassen og Åpen klasse, sier Espen Blikstad i Team Norway MX.

Se også disse sakene fra samme EM kjørt i Latvia: