Til minne om Finn Olav Aasen

En hedersmann har gått bort!

Det er med stor sorg å måtte meddele at Finn Olav Aasen har gått bort. Han sovnet stille inn i sitt hjem mandag 18. januar.

Finn Olav var en bauta og den bestes venn for så veldig mange innen radiostyrt modellbilsport gjennom en generasjon, og en av pionerene!

Hans giverglede og smilende vesen, uansett sak, overgikk oss alle. Han så aldri et problem annet som en utfordring for å løse, se fremover, dette fikser vi! Hans raushet overfor andre var stor.

Finn Olav engasjerte seg også i stor grad med tillitsverv i NMF gjennom flere perioder. Han satt inntil i dag i utvalg både i NMF og EFRA.

Det er så ufattelig trist med hans bortgang.

Våre tanker går til hans familie i denne triste stund.

Seksjonsstyret støtter hans familie i deres ønske om å få ro i denne vanskelige tiden, og vi ønsker at de som vil sende en siste hilsen, gjør dette kun i offisielle tråder på Facebook.

 Med hilsen Seksjonsstyret RSM

 Også NMF-president Emilie Westbye vil savne Finn Olav Aasen stort.

-Finn Olav har vært en svært viktig person for Norges Motorsportforbund, og særlig for radiostyrt-miljøet. Man kunne alltid støtte seg på Finn Olav både som samtalepartner og som kollega. Han var en ja-person med høy arbeidskapasitet og var alltid løsningsorientert. Det vil bli et stort tomrom etter Finn Olav, og mine tanker går til hans familie og nære, skriver Emilie Westbye.