Til alle klubber i Norges Motorsportforbund

Velkommen til ekstraordinært forbundsting, ekstraordinære seksjonsårsøter, Motorsportgalla og Motorsportkonferanse 2023.

Motorsportkonferansen 2023 (MSK 2023) – der Norges Motorsportforbunds medlemmer samles for å forme fremtidens motorsport! En unik arena hvor lidenskap for sporten møter visjonen for fremtiden.

Dato: 10.-12. november 2023

Sted: Quality Airport Hotel Gardemoen

Vi har opprettet en egen informasjonsside for MSK 2023: http://www.nmfsport.no/msk2023

Påmelding gjøres via Deltager.no. Påmeldingsfristen er 1. oktober klokken 23:55.

Meld deg på her!

 

Konferansestart planlegges til fredag klokken. 13:00 og det tas sikte på å avslutte søndag 12. november kl. 13:30 ca. Fullstendig program finner du på informasjonssiden.

 

Motorsporten deler
Gjør deg klar for en dypdykk i motorsportens verden under årets motorsportkonferanse! Med vårt ferske konsept, ‘Motorsporten deler’, får deltakerne mulighet til å delta på inspirerende workshops og i spennende samtaler om alt fra NMFs systemer, hvordan utvikle anlegg, bærekraft, til arrangementstips og kunsten å tiltrekke sponsorer – dette er en gylden mulighet til å både lære og dele. Bli med oss og oppdag kraften i fellesskap når ‘Motorsporten deler’!

Motorsportgalla 2023
🏁 Motorsportens stjernestund nærmer seg! ✨ Ikke gå glipp av muligheten til å hylle dine helter – nominer dine favoritter til årets motorsportgalla nå. Sjekk ut alle detaljene rundt prisene og kriteriene i vedlagt informasjon. La din stemme bli hørt, og gi dine favoritter sjansen til å skinne på den store kvelden! 🏆🏍

Informasjon om Motorsportgalla 2023

Vi sees på MSK!

 

..i mellomtiden mimrer vi tilbake til konferansen og gallaen i 2022: