Thor David Rasmus satser i USA med eget norsk team

Etter en suksessfull sesongoppkjøring sist vinter i USA, satser Thor David Rasmus fra Karasjok MK igjen på snowcross-sesong i USA. Den store forskjellen denne gang er at i år satser han i et nystartet norsk team, Nordic Motorsports Intl.

Etter at Thor David landet personlige sponsoravtaler i fjor sommer ble det plutselig mulig å realisere drømmen om treningsøkter i USA samt deltagelse i den prestisjefylte amerikanske nasjonale serien, Amsoil Snocross Championship. Etter flere år med godt nettverksarbeid har de lyktes med å lande gode sponsoravtaler i statene.

– Nå har vi kjøpt en brukt snøscooter, leid bil, henger, leilighet og gararsje i USA slik at vi kan reise på treninger og løp og har alt av vedlikehold av løpsmaskinen selv, sier mekaniker og pappa Dan Vidar Rasmus.

Thor David kommer til å representere Nordic Motorsports Intl.også i Norden resten av sesongen og har store planer om å utvikle teamet i både Norge og USA.

– I Norge ønsker vi å jobbe med rekruttering innen snocross, og vi har noen gode ideer innad i teamet angående rekrutteringstilbud som vi jobber aktivt med for å få ting på plass til neste vinter.

Etter turen i USA i januar satser Thor David på den svensk/finske serien Super Leaque, han skal kjøre enkelte løp i den finske og svenske SM/SC serien. Men de to viktigste løpene i årets sesong vil være NM individuell i klassene Pro Stock/Pro Open og NM i Stadioncross, som arrangeres av Singsås Motorklubb og kjøres på Støren 17-18. Mars.

Det kanskje aller viktigste løpet blir Kara X i påsken da han kjører på hjemmebane.

 

Nordic Motorsports Intl.