Team Vold Gunvaldsen med nytt konsept for unge utøvere

Teamet lanserte forrige helg et helt nytt konsept for unge utøvere, og under navnet Team Vold Gunvaldsen Junior. Hensikten er å gi 9 unge lovende utøvere skal få det lille ekstra for at dem skal nå sine mål!

Det var kickoff sist helg, der fokuset var fysisk trening, teambuilding og trenings-planlegging. Det ble også gjennomført en supert økt hos CrossFit Blindleia med fokus på basistrening.

-Vi i Team Vold Gunvaldsen ønsker tettere oppfølging og hjelpe utøverne til å nå sitt fulle potensiale. Vi har i en årrekke arrangert treningssamlinger for utøvere i alle aldre, og dette vil vi også fortsette med. Men som et tilskudd til dette ønsker vi å hjelpe dem som vil det lille ekstra, sier Jarand-Matias Vold Gunvaldsen

Fremover vil det bli fokus på best mulig daglig trening, og teamet ønsker å bidra med kunnskap og erfaringer fra nesten to tiår i sporten. Målet er at utøveren skal bli sin beste trener og ta ansvar på egen utvikling og læring.

– bak til venstre – Andreas Wroldsen, Kristiane Blesvik, Nora Horve, Peder Erikssen, Jarand-Matias Vold Gunvaldsen, Thomas Elefsen. – nede til venstre – Kristian Nilssen, Henrik Horve, Frank Fredriksen (daglig leder CrossFit Blindleia), Matias Slåtteskjær

Foto: privat