Takk for innsatsen!

Etter over 40 år i motorsporten med utallige verv, jobb i administrasjonen og en genuin lidenskap for motorsporten, trekker nå Are Antonsen seg tilbake. Helt borte vil han nok ikke bli og er nå utnevnt som syvende far i huset hos oss her på administrasjonen. Vi vil gjerne takke deg Are, og håper du ikke glemmer oss nå som du skal kose deg glugg på veien, enten i bobilen eller på motorsykkelen.

Are Antonsen har vært en del av motorsporten i hele sitt voksne liv, samt halve yrkeslivet sitt. Nå etter over 40 år går han over i pensjonisttilværelsen – hvertfall når det gjelder i jobbsammenheng. Det er vel ingen som tror at Are ikke kommer til å være en synlig skikkelse i motorsporten generelt. 

Are har hatt en glødende interesse for motorsykkelsporten generelt, da spesielt kanskje enduro og snøscooter. Han har også vært aktiv som stevneleder, organisering av løp, regelverk osv. Ja, er det noe Are ikke har hatt en finger med i? Og det er vel ingen av oss som tror at dette er noe han kommer til å slutte med med det første. Visst er han gått over i pensjonistenes rekker, men Are dro rett til Paris på kurs i regi av FIM. Derifra drar han rett til Boden for å være en del av juryen under EM/VM i snowcross. Det må være et snev av sannhet i det at «det er ingen som har det så travelt som pensjonistene»

Are har gjennom årene i Motorsykkelforbundet, senere NMF, jobbet under og samarbeidet med syv forskjellige presidenter. Det i seg selv er en bragd. Han har jobbet som generalsekretær i daværende Motorsykkelforbundet, sluttet for å jobbe i barnevernet i Drammen, vært en del av seksjonsstyret i motorsykkel, ble ansatt som Kompetanse og Utviklingssjef før han avsluttet som fungerende generalsekretær i 2018. Han har med andre ord satt sine spor flere steder enn ett. 

Så Are, vi er nok alle litt misunnelige på din nye tilværelse, men er det noen vi unner å slappe av, så er det deg. Vi har satt enormt stor pris på deg som kollega, men forhåpentligvis rekker vi ikke å savne deg fordi du kommer til å komme innom både titt og ofte. Hornet henger klart.

Tusen takk for den tiden vi har hatt sammen i arbeidslivet og nå får du nyte tilværelsen din lenge og vel sammen med Inger-Elin. 

Dine kolleger i NMF