Strålende fornøyd etter nok en Amsoil-helg

Nok en stor Amsoil-helg!

Landslagstrener Pål Grøtte er svært fornøyd etter at Amsoil-helg nummer fire for 2021 er over. Beholdningen for Elias Ishoel (bildet) ble to nye seire – mens Malene Trosten Andersen fikk med seg en andreplass fra Fargo i Nord-Daktota.

-Snowcross i Norge sliter med rekruttering, og dagens covid situasjon fratar oss konkurransekjøring i Skandinavia. Vi trener hardt på hjemmebane og smiler stolt av våre landslagsutøvere i USA, sier Pål Grøtte.

Grøtte sier følgende om helgens innsats til Elias Ishoel.

-Elias har tempo og kroppen tåler hard belasting. Han er uheldig i innledende runde, men presterte på sitt beste i finalene og sikret seg to førsteplasser. ”Viking rocket”, som er blitt kallenavnet, leder i sammendraget, sier Grøtte.

Pål Grøtte er fornøyd med helgens kjøring i Nord-Dakota. Foto: privat.

Malene Andersens innsats kommenterer han slik.

-Malene er sikker i innledende runder, men hekter på startsletten. En forslått Malene kjører seg opp til en sterk syvendeplass fredag. Lørdag er kroppen hoven og forslått, med jernvilje pusher hun kroppen til andreplass i finalen, sier en fornøyd landslagstrener.

Nå er fire av åtte kjørehelger unnagjort i 2021.

-Nå er vi halvveis i serien, åtte konkurranser gjenstår. Jeg er gleder meg, og har stor tro på våre utøvere. Vi skal gjøre alt vi kan, for å legge til rette for våre toppkjørere, sier Grøtte.

Foto oppslagsbilde: Gary Walton.