Sterke resultater fra Kobbevik

Det største enkeltløpet i Europa gikk av stabelen i helgen i MKGP Silverstone. Inne på et kjøpesenter ble det rigget opp til å ta imot hele Europa-eliten, samt noen av de beste førerne fra USA. Maks antall førere i en klasse var 200 førere.

Til tross for at Daniel ikke hadde mulighet til å være med på oppkjøringen hang han med fra start og ble nr. 2 i første kvalifiseringsrunde i 2wd. Nivået var veldig høyt og han enste på en sterk 5. plass etter at alle 2wd-finaler var ferdigkjørt.

– Klart man går for å vinne, men når man ikke får gjort alle forberedelser 100% så må man bare si seg ekstremt fornøyd med resultatet, sier Daniel som selv kjenner at han er i rute. I 4wd startet det også bra, men trøbbel med dekk som løsnet og et enormt tidspress gjorde at ikke alt gikk på skinner. Han sikret seg en topp finaleplass her også og endte som nr 6.

– Det var mange store navn bak meg på listen, og følelsen etter løpet var at bil ikke var optimal så med noen justeringer der så er jeg med å kan kjempe om seier. Beste rundetid var ikke noe problem å henge med på i noen av klassene, avslutter Daniel.

På bilde Daniel Kobbevik og Michael Orlowski fra Polen etter å ha blitt 2 og 1 i første kvalrunde.