Sterk norsk trialkjøring i VM-runden i Spania

De norske trial-kjørerne hevdet seg godt under søndagens VM-runde i trial i spanske Pobladura.

-Veldig gøy å se utøverne – og det har vært en veldig bra helg. Jarand og Mats tok sine beste plasseringer, Sondre var så nære pallplassen nok en gang. I tillegg er det godt å se Huldeborg tilbake i VM etter mange år med skade. Seline har vært i litt dårlig i form, men har jobbet seg igjennom helgen på vilje. Ingveig leverer slik hun pleier – og har en 4.plass som beste, sier landslagssjef Marius Dammyr.

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen (bildet) fra Grimstad trial klubb ble nummer 12 på søndag – og før det ble han nummer 18 på lørdagen.

-Litt tårevått etter å ha tatt mine første-VM poeng. Kjørte bra på de letteste seksjonene og holdt fokus bra, sier Vold Gunvaldsen.

Mats Nilsen fra Riska Motorsykkelklubb ble nummer 16 på lørdag og plasserte seg som nummer 20 på søndagen.

-Jeg fikk min beste plassering på lørdag. Søndagen kom jeg for seint i gang og dro på meg for mye prikker. Ekstremt tett med prikkene, så jeg må jobbe mer og bedre før neste løp, sier Nilsen.

KJØRTE I SPANIA: Mats Nilsen. Foto: privat.

Huldeborg Barkved fra Vaulali trialklubb ble nummer 7 i klasse GFP Woman på lørdag – og nummer 9 på søndagen.

-Mye bra kjøring, men unødvendige småfeil kostet meg plasseringer på resultatlisten i forhold til der jeg vil være. Likevel må jeg si meg fornøyd resultatmessig med tanke på at dette er første VM-runden min på tre år etter skade og covid19. Fornøyd med å komme i gang igjen. Jeg vet hva jeg må jobbe med nå og føler jeg har et godt utgangspunkt til den videre satsningen, sier Barkved.

KJØRTE GODT I SPANIA: Seline Meling. Foto: privat.

Seline Meling fra Riska Motorsykkelklubb ble nummer 11 både lørdag og søndag. S

Ingveig Håkonsen fra Skiptvet motoraktivitets klubb ble nummer fire på lørdag og tok sjetteplassen søndag.

Sondre Haga ble nummer fem lørdag og seks søndag. Han er nummer fire totalt i VM. Se egen sak:

Sondre Haga nummer seks i søndagens VM-runde

 

Foto: privat