Stemningsrapport fra crossover samling

I helgen har Team Norway Jr Aquabike vært på besøk i Alta for å ha crossover-samling med Team Norway Jr Snowcross. Her er stemningsrapporten fra Stian Schjetlein.

Samlingen startet med en snøscootertur opp på fjellet hvor vi grillet og koste oss. Utøverne fikk etter hvert borret hull i isen slik at isfiskekonkurransen kunne komme i gang. Flere av utøverne hadde fiskelykken med seg og en av de ble litt overivrig og slukte en liten fisk hel så snart han fikk den av kroken.

 

På lørdagskvelden fikk vannjet-utøverne prøve snowcross for første gang. SX-utøverne hadde fått i oppgave å instruere vannjet i SX teknikk og gikk nøye gjennom alle kjøreposisjoner, momenter og teknikker. Etter mye god 1-1 instruksjon fra SX og noen gode tips fra landslags- og Team Norway Jr trener Pål Grøtte begynte ting omsider å falle på plass for vannjetutøverne.

Søndagen bestod av en lengre kjøretrening for SX-teamet, mens vannjet jobbet med arbeidskravsanalyse inne i klubbhuset. Like før lunsj kom SX-teamet inn for en felles basistrening, mens de ventet på at det skulle bli litt varmere ute så isen på banen skulle smelte litt og de kunne fortsette teknikktreningen ute.

Alt i alt har det vært en fantastisk helg i Alta og en fantastisk samling for begge teamene. Vi har høstet mye ny kunnskap og ser stor overføringsverdi mellom de to grenene.

Nå gleder vi oss til neste felles samling som vil finne sted I Bergen i Juni. Da skal Snowcrossutøverne få prøve seg på vannjet.