Startskuddet går – nå kan du melde deg på!

Nå inviterer NMF inn til første webinar hvor utvikling av medlemsklubbene står i fokus.

Her skal deltakerne få ta del i gode ideer og eksempler på god praksis, sier breddesjef Mats Gundersen hos NMF.

-Det er viktig å få med seg starten på serien. Dette blir ikke sendt i opptak og det er ikke anledning til å hoppe på underveis da innholdet henger sammen og man trenger innhold fra foregående kvelder for å skulle få noe ut av innholdet på de senere webinarene, forklarer Mats Gundersen.

Webinaret blir ledet av organisasjons- og utdanningsrådgiver Kathrine Strand Hammond (bildet) i NMF. Hun har  bred erfaring med å skape interaktive webinarer som er relevante for klubbenes klubbhverdag. Hun har lang fartstid i norsk idrett både som tillitsvalgt i klubb og forbund – og hun har mange år bak seg som coach, mentor og kurs- og foredragsholder i ulike deler av idretten.

-Dette er noe jeg har gledet meg til i siden jeg startet i NMF. Jeg har lyst å bidra til ivaretakelse av eksisterende medlemmer og rekruttering av nye. Målet mitt er at klubbene blir et godt sted for barn og ungdom å drive sine motorsportaktiviteter, sier Kathrine Strand Hammond.

I selve webinaret vil man jobbe med verktøy og modeller som forklarer og bevisstgjør klubben på mulighetsrom i hele klubbhverdagen, fra styrerommet til aktivitetsplanlegging.

-Vi er trygge på at klubbene helt fint klarer å gjennomføre styremøter og aktiviteter. Formålet med webinarene blir å gjøre dette arbeidet både lettere, gjennom  å involvere flere i klubbdriften og mer lystbetont, ved bevisst arbeid med kulturen og relasjonene i klubben, sier Strand Hammond.

Link til påmelding finner du her:

https://isonen.com/event/ckty57ufft92h0d67o3a7619r