Starter på Starmoen i mai

Snart klart for sesongstart - dersom ting går i henhold til planene!

Anders Mikkelsen (bildet) , grenleder i fuel onroad (radiostyrt), gleder seg nå til sesongstart. 29. mai går startsignalet for sesongen her hjemme.

-Vi starter sesongen på Starmoen hvor vi hadde NM-Veka forrige sommer. Dette er et anlegg hvor vi vet at alt er i orden, og som vi vet at førerne gleder seg til å komme tilbake til. Håpet er at vi får en tidlig vår slik at førerne får noen gode treningsøkter før konkurransesesongen begynner, sier Anders Mikkelsen.

Han håper nå at førerne kan utvikle seg videre – etter fine prestasjoner i fjor.

-Jeg ser fram til årets sesong fordi jeg håper vi kan fortsette den gode utviklingen med flere førere. Dessuten skal vi i år ha med 1/8 Track (størrelsen større enn på NM-Veka) som supportklasse på to NC-løp, og det er noe jeg virkelig er spent på. Denne klassen har vært nede i noen år, og det er derfor veldig spennende og hyggelig at det ser ut som man kan få liv i denne klassen igjen. Den er kjent for å være RSM sin versjon av Formel 1, så dette kan bli moro for både førere og eventuelt publikum, sier Mikkelsen.

Bilde av radiostyrt-bilene 1/10 og 1/8. Foto: privat.

Akkurat nå er det full stopp i forhold til arrangementer.

-Per i dag har vi ikke mulighet til å arrangere løp med de reglene som er, men vi kan få kjørt litt trening med få personer når banene åpner etter hvert. Vi hadde jo veldig gode tiltak under NM-Veka på Starmoen sist sommer, så håpet er at det åpnes litt for slike muligheter, sier Mikkelsen.

Og målene er klare før våren tar til for fullt.

-Årets store målsetting for klassen er at det blir flere førere og minst like mye moro under løp i år som i fjor. For meg personlig, så er det å slå André Røine på resultatlistene (intern konkurranse hvor den som kommer sist må spandere middag på den andre på veien hjem), avslutter grenlederen.