Starter nå oppkjøringen til 2022-sesongen

 

Dag Martin Drange (bildet) kan se tilbake på en sterk sesong med aquabike. 17-åringen fikk i år blant annet med seg en tredjeplass i UIM World Championship i Italia, andreplass i UIM European Championship i Polen samt to norske mesterskap.

-Jeg er fornøyd med årets sesong og jeg har oppnådd mange gode resultater. Jeg har utviklet kjøreferdighetene – og jeg har også blitt i bedre fysisk form, tross en skade midt i sesongen. Jeg har vært heldig og har fått reist rundt i Europa tross pandemi og kunne konkurrere på høyt nivå, sier Dag Martin Drange.

I disse tider starter fokus og trening mot neste sesong.

-Oppkjøringen til neste sesong begynner nå etter et par dagers hvile. Jeg går nå siste året på Stend VGS på toppidrett hvor jeg har aqaubike som spesialisering. Trening og treningsrelaterte fag er en del av den vanlige skolehverdagen, sier han.

-I perioden desember til februar er det kun trening på vann i helgene da mørket setter stopper for trening på ukedager. Da fokuserer jeg på annen alternativ trening. Både styrke og utholdenhet er viktig for å prestere godt i aquabike, sier 17-åringen.

Og det mangler ikke på målsettinger.

-Det store målet for 2022 er å bli verdensmester i Ski GP3. I tillegg så ønsker jeg selvfølgelig også å forsvare NM-titlene i Ski GP3 og Ski GP3 Sprint, sier Drange.

 

Foto: privat