-Spennende og utfordrende å reise til Indonesia

Kevin Horgmo (bildet) reiser i dag til kommende VM-runde som går av stabelen i Indonesia til helgen. Det er liksom ingen snartur å dra til Indonesia for å kjøre fort i motocross.

Nå ligger han på fjerdeplass totalt i VM – og kjemper helt i toppen.

-Jeg hadde absolutt ikke trodd det før sesongen, men det viser bare at jeg har hatt farten inne, men at jeg ikke har fått det skikkelig ut før i år. Uansett ganske langt igjen av sesongen, men jeg jobber for å beholde plassen eller rykke videre opp til siste slutt, sier Kevin Horgmo fra Modum.

Han har følgende tanker rundt den kommende runden.

-Det blir veldig spennende og sikkert en stor utfordring med så lang reise, klimaet der, tidsforskjell etc. Banen ser bra ut fra de bildene vi har fått, så vi får håpe på en fin helg med bra racing, sier Horgmo.

Han ser at reisen blir en utfordring, men også litt spennende.

-Når reiser du til Indonesia – og er det greit for deg å reise så langt?

-Vi drar tirsdag ettermiddag, og kommer frem på fredag, så det blir en veldig lang reise. Det er litt kjipt at det ikke er i nærheten av noen sentral flyplass. Da hadde det vært lettere å komme seg dit, men sånn er det. Likt for alle. Syntes det er gøy å ha sånne løp, men skjønner også at det blir veldig dyrt for teamene å reise så langt, sier han.

Foto: Spectrum Media Bavo S.