Sondre Haga nummer åtte i Portugal

Sondre «Gekko» Haga ble nummer åtte i sesongens siste VM-runde i trial som gikk av stabelen i Portugal i dag.

Sondre «Gekko» Haga hadde en litt dårlig start, og kom bakpå allerede i starten av første runde. Etter å ha vært nede på 13.-plass endte han første runden på en 11. plass

-Han startet 2. runde mye bedre og klatret raskt til en 9. plass. Utover i 2. runde bølget det litt frem og tilbake, men han endte til slutt på en 8.-plass. Det var nok sesongens dårligste førsterunde og da blir det vanskelig å vinne løp mot så gode konkurrenter. Heldigvis så beholder han 5.-plassen sammenlagt, sier manager og far Martin Haga.

-Jeg er litt skuffet av meg selv for den dårlige første runden. Men jeg er godt fornøyd med 2. runden og må jo si meg fornøyd med at jeg nå er så stabil at jeg tar en 5. plass sammenlagt selv uten pallplasser. Mine dårligste løp er fremdeles ganske gode. Jeg har et kjempegodt fundament før neste sesong, sier Sondre «Gekko» Haga.

Det er VM for lag på søndag. Det betyr nytt løp allerede i morgen.

-Det blir veldig kjekt å kjøre lag igjen. Vi som vanligvis konkurrerer mot hverandre, får nå gleden av å være på lag. Det er sosialt og gøy. Jeg gleder meg , sier Sondre «Gekko» Haga.

 

Foto : Rune Helliesen, Team Gekkotrial