Sondre Haga nummer åtte i lørdagens VM-runde

Sondra Haga fortsetter å vise trial i ypperste verdensklasse!

Sondre «Gekko» Haga (bildet) fra Sandnes ble nummer åtte i gårsdagens VM-runde i trial i spanske Popladura. Han fikk 40 prikker i går.

Sondre Haga fortsetter å kjøre godt i VM. Foto: privat.
Sterk innsats i går av Jarand-Matias Vold Gunvaldsen. Foto: privat.

Haga kjørte nok en sterk runde i går – og dermed har han plassering nummer 4, 7 og 8 hittil i VM. I forrige helg ble det kjørt VM i Frankrike. Denne helgen er det Spania som gjelder for verdens fremste trial-kjørere. Haga kjører i klasse trial 2.

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen fra Grimstad kjørte inn til en 18.-plass med 85 prikker i går. I Frankrike i forrige helg ble det plass nummer 17 og 19.

Mats Nilsen kjørte også lørdag. Han kjører sitt første VM og kom inn til 23.-plass med 100 prikker. I Frankrike i forrige helg oppnådde han plass nummer 23 og 22.

Trial 2 på lørdag ble vunnet av Mateo Grattarola.

Landslagssjef Marius Dammyr er godt fornøyd med innsatsen i VM så langt, men tror de har mer å vise frem.

-Det er utrolig tøff konkurranse for våre norske utøvere. Jeg skulle gjerne sett mer stabile runder på alle førerne. Jeg vet at gutta har mer å gå på. I dag er det ny runde og jeg vet de kommer til å gjøre det de kan for å klatre på resultatlisten. Jeg vil også rose FIM og arrangører i Spania som er flinke til å opprettholde smittevern for å hindre smitten, slik at vi kan kjøre VM, sier Marius Dammyr.

Ny runde står på planen i Spania i dag.