Sondre Haga har hatt fokus på svakhetene

Vil utvikle seg på alle områder!

Trial-landslagets Sondre “Gekko” Haga fra Sandnes har hatt fokus på sine svakheter den siste tiden. Nå ønsker han å bli bedre på det meste – også der hvor han har mest å hente.

-Treningsarbeidet har vært annerledes enn vanlig frem til nå, men jeg føler jeg har fått mye bra ut av corona-tiden hjemme i Norge også. Har fått fokusert på mine svakheter og jobber godt med dem, sier Sondre Haga.

Han bor store deler av året i Spania – og trener med deler av verdenseliten der. Nå er det blitt et lengre opphold i hjembyen Sandnes.

-Nå som høsten nærmer seg så blir det VM som er hovedmålet. Jeg sikter på pallen. Jeg var utrolig nær i fjor og føler gjennom denne lange treningstiden at jeg kommer til å ta siste steget nå, sier han.

Haga mener han har fått trent riktig under koronasituasjonen.

-Denne våren har jo som sagt vært lengre og tøffere enn jeg hadde tenkt, men alt i alt tror jeg at jeg har kommet godt ut av den, og jeg er veldig klar for å starte å konkurrere igjen, sier han. 

Og i sommer er det også tid for fjellet og litt ferie.

-I sommer nå så har jeg fortsatt treningen på sykkel og fysisk. Men siden jeg har mye ledig tid i helgene har jeg gått mange fjellturer sammen med venner, noe jeg i en vanlig hverdag ikke har så mye tid til, sier Sondre Haga.

Foto: Privat.