Sondre «Gekko» Haga vant også søndagens NorgesCup

Sondre «Gekko» Haga (bildet) fra Riska i Sandnes vant også søndagens NorgesCup i trial på Osloungdommens Motorsport Senter ved Hvervenbukta utenfor Oslo. Dermed ble det to seire på to dager for Haga.

-Det var veldig deilig å innfri forventningene i sesongstarten. Det er alltid et press og en usikkerhet og det er derfor godt for selvtilliten når jeg klarer å innfri. Den selvtilliten er det godt å ha med seg når utendørs VM-sesongen starter i juni, sier Sondre «Gekko» Haga.

Nå har han fått en fin start hjemme i Norge.

-Med seier i de to første løpene i NorgesCupen har Sondre fått en perfekt start på den norske sesongen. Det er fem løp igjen av NorgesCupen, og et av disse kan strykes, så det er absolutt en god begynnelse, sier manager og far Martin Haga.

Og nå går turen vestover.

-Nå blir det å kjøre hjem til Sandnes i kveld, fri/ utpakking og stell av sykkel i morgen og kjøre trial i 17. mai-toget på tirsdag og tilbake i full trening i Spania på onsdag, sier Sondre Haga.

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen ble toer i dag.

-En god dag i skogen for min del i dag. Jeg var i teten under hele konkurransen, og hadde en god følelse på sykkelen, sier Vold Gunvaldsen som ble treer på lørdag og toer i dag.

Foto : Team Gekkotrial

Sondre Haga vant årets først NorgesCup