Sondre «Gekko» Haga nummer åtte i Italia i dag

Åttendeplass på "Gekko" i dag etter litt vanskelig avslutning.

Sondra Haga (bildet) ble nummer åtte i andre dag av VM-runden i trial i italienske Lazzate. Dette var siste VM-runde for i år. For Sondre Haga ble dermed status to pall-plasseringer i årets VM i trial.

I går fikk han pallplass med 41 prikker. I samme konkurranse fikk Jarand-Matias Vold Gunvaldsen plass nummer 22. Sondre Haga har sikret seg to pall-plasser under årets VM.

Totalt lå Haga på sjetteplass i VM-sammendraget etter gårsdagens VM-løp, med to poeng opp til femtemann. Vi kommer tilbake til total plassering i sammendraget. Trolig ble det sjetteplass.

I dag har det vært ny konkurranse – og Sondre «Gekko» Haga fortsetter å vise imponerende kjøring, selv om det gikk litt trått mot slutten i dag. Og det endte med åttendeplass.

Han knivet helt i toppen til tredje runde. Selv skriver Haga følgende på sin Facebook-side: «Dreit meg ut. Men tar med oss all erfaring».

-Dette var siste runde av VM. Det er historisk da aldri en nordmann har klart dette før. Sondre er svært fornøyd – og klarte målet for sesongen, sier sportssjef Marius Dammyr.

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen. Foto: privat.

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen plasserte seg som nummer 19 i dag.