Klar for både Idrettsgallaen og sesongens første løp

Verdensmester Sondre «Gekko» Haga fra Riska er klar for to store begivenheter denne helgen; sesongens første løp og Idrettsgallaen. På lørdag debuterer Gekko for første gang på ny sykkel etter at han skiftet fabrikkteam. Løpet kjøres i engelske Sheffield og er regnet som en klassiker blant innendørs løpene etter nær 30 år. Løpet har i år fått et nytt løft og et nytt navn DL12 Indoor Trial.

Startfeltet er av ypperste klasse
Dette blir første gang noensinne de tre regjerende verdensmesterne i alle de 3 klassene TrialGP, Trial2 og Trial3 er med i samme konkurranse. Toni Bou, Sondre «Gekko» Haga og Harry Hemingway. I det 8 mann store feltet er 6 av 8 førere de samme som Sondre konkurrerer med i X-Trial VM

DL12 Indoor Trial

Det er et spennende konsept
– Dette blir spennende. Jeg tror det vil bli god underholdning. Hallen er utsolgt og det forventes god stemning. Det blir gøy å være til stede, sier Manager og Far Martin Haga.

Sondre er Klar
– Jeg skal kjøre mitt første løp på den nye sykkelen. Det gleder jeg meg til. Jeg har fått jobbet godt med sykkelen de 5 ukene jeg har hatt den og begynner å bli brukbart fornøyd med alle nødvendige aspekter på den. Jeg mener selv at både sykkelen og jeg har fått gjort noen nye stepp oppover, men det er jo på løp fasiten kommer. Min beste plassering i X-Trial VM har vært 4, plass med likt antall prikker som 3. plass. Målet i dette selskapet må derfor være pallplass, selv om jeg vet at det blir krevende, sier Sondre «Gekko» Haga.

Gekko er nominert på idrettsgallaen på lørdag
– Jeg er så heldig å være nominert til Idrettsgallaen ja. Jeg skulle gjerne vært der, men løpet og gallaen er samtidig og derfor ikke mulig. Skulle jeg vinne prisen som året gjennombrudd så satser jeg på at vi får til et direkte intervju mellom seksjonene her i Sheffield, sier Sondre «Gekko» Haga

Foto : Team Gekkotrial