Sondre «Gekko» Haga kjører VM-runde i Frankrike i helgen

Sondre «Gekko» Haga (bildet) fra Riska i Sandnes, som nylig ble europamester i trial, ligger som nummer fem sammenlagt før helgens VM-runde i Frankrike til helgen.

-Løpene kommer tett nå i denne delen av sesongen. Nå har jeg fått en dag med hvile og skal trene noen dager før vi må pakke i bilen og kjøre til Frankrike på fredag for å kjøre løp på søndag. Heldigvis har smellen jeg fikk i håndleddet sist lørdag restituert fint og alt fungerer nå som det skal, sier Sondre Haga.

-Nå gjelder det å bruke treningsdagene godt. Jeg hadde 1 prikk til pallen og 5 prikker til toppen av pallen forrige helg, så det er svært små marginer i denne tøffe konkurransen. Hvis jeg klarer å forbedre meg bittelitt så er jeg på pallen, sier Sondre «Gekko» Haga.

-Sondre har vær veldig stabil og svært nære pallen i alle unntatt lørdagens løp da han fikk smellen i håndleddet. I tre av fem løp har han vært en prikk fra pallen. Sondre er av den typen som blir trigget av motgang og jeg tror at han snart tar det neste steget opp, sier manager og far Martin Haga.

-Nå er jeg lei av fjerdeplasser. Jeg gleder meg til en ny mulighet til å ta steget opp på pallen allerede på søndag, sier Sondre «Gekko» Haga.

 

Foto : Rune Helliesen