Sommerhilsen fra NMF-president Emilie Westbye

Våren har blitt til sommer og mange tar snart en velfortjent ferie. Vi har lagt bak oss en krevende periode alle sammen, og selv om koronaen fortsatt preger hverdagen vår, er vi stadig nærmere en normal hverdag.

Sist uke la vi bak oss et fantastisk NM-veka med svært gode arrangementer i flere av grenene våre. Det var mye tv-dekning, og arrangørene leverte på høyt nivå til tross for et relativt ukjent format med tidspress og live TV. For de som ikke har sett klippene på NRK i etterkant, anbefaler jeg de på det varmeste. Tusen takk til alle de frivillige som har gjort dette mulig, og takk til de flotte utøverne våre som strømmer til for å delta når muligheten byr seg. Det blir stadig flere arrangementer fremover også, så det er bare å glede seg.

Selv er jeg midt i en krevende periode privat, og har hatt en lengre periode på sykehus. På sykehus vil jeg være en god stund fremover også, men heldigvis har koronaen vist oss alle at mye arbeid kan gjøres digitalt. Jeg vil gradvis trappe opp på arbeid med forbundssaker igjen, og ser frem til å være fullt tilbake senere. Det vil være en god stund til jeg blir å se på noen arrangementer, men som jeg gleder meg til det lar seg gjøre igjen. Jeg savner virkelig å møte alle, og å se alt utøvere og de frivillige får til.

Når sommerferien er tilbakelagt har vi en viktig høst fremfor oss. Vi har et forbundsting i november, og mange forberedelser skal på plass før den tid. Det blir en viktig helg der kursen for forbundet skal stakes ut, og jeg håper at så mange klubber som mulig planlegger sin deltakelse. Hvis smittesituasjonen tillater det vil vi endelig kunne møtes fysisk igjen også, og det ser jeg virkelig frem til. Det blir noe annet når vi kan se hverandre fysisk.

Med det ønsker jeg dere alle en riktig fin sommer! Håper det blir mye motorsport og at mange kan nyte å være sammen med gode motorsport-venner igjen. Gleder meg til vi ses!

Emilie Westbye

President Norges Motorsportforbund