Solid kjøring av Ullevålseter og Jensen på torsdagens tredje etappe

Ullevålseter startet først i torsdag etter seier på onsdagens etappe, men ble rask tatt igjen av italienske Botturi og britiske Poskitt.  Det ble et jevn løp en stund mellom disse tre, helt til briten satte seg fast i sanden og mistet mye kostbar tid. Resten av turen byttet Ullevålseter og Botturi på å kjøre fremst.

Listebilde: Kristian Felix Jensen
Foto: Alessio Corradini

Ullevålseter prøvde å rykke ifra uten hell og det ble tilslutt Botturi som vant den 50 mil lange etappen med 4 minutter og 13 sekunder.

– Det føles veldig bra nå, også på steinete partier har jeg veldig god flyt. Jeg har alltid gruet meg litt til dette underlaget, men nå går det helt fint og det er deilig.

Bilde: Alessio Corradini

Rett bak duoen lå Jensen gjennom hele dagen, han skimtet støvskyen etter de to i teten lenge, men etter fylling dro de ifra. Han kom i mål på tredjeplass, 6 minutter og 56 sekunder bak.

– Jeg har hatt en fin dag, kjørt alene og mestret alt på en god måte. Det har gått fort og sykkelen har fått mye slag på grunn av den steinete underlaget, men jeg er glad og fornøyd med dagen.

Britiske Poskitt kom inn over 30 minutter og 18 sekunder bak, etter problemer i sanden. Dette er bra for Jensen som nå har spist innpå mange minutter og gått forbi briten i sammendraget.

Sammenlagt ligger Ullevålseter nå på andreplass, 2 minutter og 44 sekunder bak Botturi, Jensen ligger på tredjeplass 23 minutter og 49 sekunder bak. På fjerdeplass ligger briten, 30 minutter og 50 sekunder bak.