Snillfjord Motorklubb tar koronatider og motorsport på alvor

Tar både korona og motorsport på alvor!

Leder Jan Rune Berdal i Snillfjord Motorklubb tar både koronasmitte og motorsport på høyeste alvor. Det viser han og klubben gjennom følgende melding og eksempel som nylig ble sendt til NMF.

Berdal skriver følgende i mailen til NMF:

“Snillfjord motorklubb har de siste årene satset mye på tilrettelegging for rekruttering og økt aktivitet. Den store aktivitetsøkningen medførte et stort behov for en digital løsning hovedsakelig på innsjekk og oversikt utleie av sykler. Vi fikk derfor før sesongstart 2019 utviklet/skreddersydd et system sammen med en datamann i klubben. Fikk samtidig på plass nettilgang på motorbanen og nettverkskabler mellom byggene og til en utendørs tv-skjerm som digital infotavle”.

Berdal skriver videre:

“Etter å ha brukt og finpusset løsningen en sesong har vi fått mange positive tilbakemeldinger. Det står en pc i klubbrakka der de enkelte sjekker inn. Etter sesongens første innsjekk blir alle opplysninger lagret, noe som gjør påfølgende innsjekkinger veldig raske. Årets motocrossesong startet jo veldig spesielt med strenge smittevernstiltak. Klubbrakka kunne ikke åpnes og det ble anmodet om å finne en løsning for digital innsjekk. Dette var jo null stress for oss når vi allerede hadde en løsning klar. Vi satte fra sesongstart av et maksantall på 10 førere på trening og krav om forhåndspåmelding for å ha kontroll på antall”.

Og Berdal avslutter med følgende:

“For alle medlemmer i egen klubb ser vi om medlemskap er betalt i KlubbAdmin, og tilsvarende med lisens i Mita. Medlemmer fra andre klubber sender bilde av medlemskort og lisens slik at vi får lagt inn i systemet første gang. Treningsavgift, årskort og andre ting som måtte være nødvendig å betale ligger klart i klubbens rikholdige vippsmeny. Dette gir en enkel og god kontroll ved innsjekk uten at man fysisk må møte den enkelte. Jeg som leder sjekker inn alle til dagens trening fra min pc og sender et skjermbilde til sikkerhetsleder. Sikkerhetsleder har da før trening god oversikt over hvem som kommer på trening, og kan lettere vurdere behov for oppdeling i grupper, etc. Med tanke på utleie av sykler og utstyr så har vi så langt ikke kommet i gang med dette grunnet Corona-restriksjonene, men håper at vi kan starte opp om ikke så lenge.Vi hadde besøk av kommuneoverlegen på en av årets første treninger. Der fikk vi mange gode råd og laget ut fra det en del rutiner. Ble handlet inn både antibac-dispensere og klorin”.

Breddesjef Erik Allum Rønstad i NMF sier følgende om Snillfjord Motorklubbs innsats på området:

-Det er viktig at klubbene jobber med å skape forutsigbarhet og trygghet for sine medlemmer. Her er Snillfjord Motorklubb et godt eksempel. De har virkelig tatt sitt dugnadsansvar for å minimere smitterisikoen, og samtidig har de opprettholdt en god aktivitet i klubben. Strålende jobbet, sier breddesjefen i NMF.