Snart siste frist for søknad til olympisk akademi

Søknadsfristen for årets olympiske akademi nærmer seg med stormskritt. Er du mellom 18 og 29 år, engasjert i norsk idrett, og ønsker deg et større nettverk og et minne for livet? Søk om å delta før 31. mai.

Olympisk akademi er en årlig møteplass på Nansenskolen i Lillehammer. Årets akademi avholdes mellom 12.-14. august, og temaet er «Idrett og menneskerettigheter», skriver NIF.

Akademideltakerne kan vente seg fantastiske bidragsytere med relevant kompetanse og erfaring innenfor tematikken. Blant annet skal journalist Halvor Ekeland fra NRK fortelle om opplevelsen av å bli fengslet i Qatar på presseoppdrag, idrettspolitisk entusiast Andreas Selliaas skal holde foredrag om sine perspektiver, og flere av NIFs representanter er invitert til å snakke om og debattere ulike spørsmål og problemstillinger.

I riktig Lillehammer-OL-ånd sikter vi med andre ord, som alltid, mot at årets akademi skal bli det beste noensinne. Så søk om plass i dag!

Er du mellom 18-29 år, har et verv i norsk idrett og interesse for idrettspolitikk, er tiden nå inne for å søke om plass på sommerens fineste eventyr. Søknadsfristen er 31. mai, skriver NIF.

Gå til søknadsportalen.

Foto: privat