Snart på TV3/Viaplay: Genette Våge liker å spre motocross-begrepet til folket

2. desember er det klart for en ny runde med “Fangene på Fortet” på TV3 og Viaplay. Den tidligere motocross-utøveren Genette Våge (i midten på bildet)  er blant de som seerne får stifte bekjentskap med.

-Det kjekkeste er å kunne representere idretten sin og få navnet motocross ut til det norske folket, sier Genette Våge som tidligere har deltatt på NRK-suksessen Mesternes Mester. Nå er det TV3 og Viaplay som gjelder for henne.

-Selve opptaket var supermorsomt. Selv om det blir vist på TV ½ år senere ble det spilt inn som om vi var på live tv. Vi reiste ut til fortet med båt og brukte cirka 2-3 timer på hele innspillingen, sier Genette Våge.

Selve TV-opptakene ble gjort i Frankrike i sommer.

-Opptakene ble tatt i juli, så det var jo fortsatt koronarestriksjoner som gjorde at det var mye testing og alle var nødt til å holde reise-kohortene.  Turen tok ikke mer enn tre dager, så det var en kort, men utrolig morsom og opplevelsesrik tur, sier hun.

Nå håper hun at underholdningskonseptet blir godt mottatt – og drar høye seertall.

-Jeg håper det blir godt tatt imot. Det er en god blanding med personligheter. Nå er det jo 10 år siden det gikk på TV sist, så de litt eldre har kanskje ett visst forhold til det fra før, mens de litt yngre får ett helt nytt TV-program. Etter å ha sett første episode, har jeg en god følelse. Det var et meget morsomt program som var klippet både spennende og gøyalt, sier Våge.

Og hun ser flere positive sider ved å delta på denne typen TV-konsepter.

-Det beste med å være på slike underholdningsprogram er folkene du blir kjent med. Alle er veldig åpne og interesserte i å bli kjent med hverandre. Du får kontakter og gode venner, men det som er det kjekkeste er å kunne representere idretten sin og få navnet motocross ut til det norske folket, avslutter hun.

Foto: Viasat