Snart klart for lederkurs for ungdom

Muligheter for læring!

Ungdom i alderen 15-25 år har nå muligheten til å delta på et lederkurs for ungdom. Er du medlem i en motorsportklubb, så kan du ta del i kurset. Kurset er digitalt – og det planlegges fem moduler i tiden fra april til juni.

Kursveilederne fra Norges Idrettsforbund skal lose totalt 20 deltakere gjennom 5 moduler.

-Som tidligere ansatt i idrettskrets kjenner jeg godt til dette standardiserte lederkurset. Hele 96 ungdommer på tvers av idretter og klubber deltok med daværende Akershus Idrettskrets i 2019, fordelt på 4 forskjellige kurs, forteller Kathrine Strand Hammond (bildet), i dag i rollen som NMF sin kompetanse- og utdanningsrådgiver.

-Det slo meg flere ganger underveis at jeg skulle ønske jeg selv hadde fått mulighet til å delta på et slikt kurs da jeg var i ten- eller tidlig 20-årene. Så jeg oppfordrer de voksne i klubbene våre der ute til å formidle informasjonen til de unge i sin klubb, og sørge for å få meldt dem på. Dersom interessen viser seg å være stor så er det ikke umulig at vi får satt opp et kurs til høsten også, sier hun.

Interesserte kandidater bør søke snarest mulig, idet det tildeles plasser fortløpende til kurset er fullt! Sendes til nmf@nmfsport.no.

Se også: https://nmfsport.no/wp-content/uploads/2021/03/Lederkurs-for-ungdom-NMF-varen-2021-1.pdf

Har du spørsmål om kurset? Ta kontakt med kathrine.strandhammond@nmfsport.no, eller SMS på mobil 92465106.