Skal bli verdens beste idrettsorganisasjon

Norges Idrettsforbund har satt seg et hårete mål om å bli “verdens beste idrettsorganisasjon”. Inspirasjon for å nå målsettingen blir blant annet hentet fra norsk toppidrett, skriver NIF på sine hjemmesider.

– Det er betydelig vanskeligere å måle det å skulle bli «verdens beste idrettsorganisasjon» enn å måle antall medaljer i EM, VM og OL og Paralympics. Men jeg opplever denne målsettingen mer som en slags driver, eller inspirasjon til å ønske noe, enn at det er så lett å si at man har kommet i mål eller ei, sier Tore Øvrebø til NIFs hjemmeside.

Han mener det er på sin plass at idrettsorganisasjonen ønsker å bli bedre, ikke minst for å legge bedre til rette for alle medlemmene i norsk idrett – enten det er for at medlemmene skal oppleve idrettsglede eller lykkes med toppidrettssatsingen, ifølge NIF

– Jeg synes de som begynner med idrett fortjener en veldig god organisasjon. Vi må sørge for å være på tå hev og organisere oss på aller beste måte, etter aller beste evne. Det er en etisk forpliktelse som hviler på oss alle, sier Øvrebø på NIFs hjemmeside.

Se artikkel fra NIF her:

Hvordan skal vi bli verdens beste idrettsorganisasjon? (idrettsforbundet.no)