Sigmund Kasin kåret til «Stolt Frivillig»

Heder og ære - som er vel fortjent!

Sigmund Kasin (bildet) mottok heder og ære og ble kåret til «Stolt Frivillig» under helgens Norgescup 3 i quad i regi av NMK Notodden.

Det er mange frivillige innen norsk motorsport som legger ned en enorm dugnadsinnsats. En av disse heter Sigmund Kasin – og var i helgen på plass under NC på Notodden.

I forbindelse med tildelingen av velfortjent heder og ære, skriver Bjørn Stenersen hos NMK Notodden følgende:

«Sigmund kom til klubben for litt over et år siden som en frisk vind. Han har et smittende godt humør, er aldri sur og alle får en tommel opp, uansett om du er fører, forelder eller funksjonær. Sigmund ser alle».

«Han har bidratt til å øke rekrutteringen i quad-sporten. Selv har han tre aktive utøvere som han tar godt vare på, men han prøver også å hjelpe andre så mye han kan».

Og Stenersen skriver videre om Kasin:

«Når NMK Notodden skulle arrangere NC finale i Quad cross troppet Sigmund opp på et styremøte i forkant og sa at hvis han fikk lov skulle han bygge 200 meter lenger bane og oppjustere standard på resten av banen fra D til B. Er usikker på om alle trodde dette var mulig, men Sigmund rullet inn med egne maskiner, utstyr og mannskap og tryllet frem den beste banen Notodden noen gang har hatt. Det ble jobbet døgnet rundt og Sigmund hadde flest timer av alle, men det var alltid med et smil og tommel opp. Banen sto ferdig til løpet og det ble et av de beste arrangementene NMK Notodden har gjennomført».

«Sigmund er en kjemperessurs for NMK Notodden, og har allerede satt i gang et nytt arrangement i oktober som vil skape mye glede for utøverne i klubben og tilreisende. NMK Notodden gratulere med en velfortjent pris».

Foto: privat