Ser frem mot NM på Gardermoen og Magnor

Ser frem mot aktiv motorsport!

Pål Johansen i AMX Motorcross med melding til klubbene innen NMF.

«Først vil jeg si at det er gledelig og se at de fleste klubber nå har fått åpnet sine baner så vi får utøvet sporten som vi er så glade i selv om det er mange restriksjoner og forholde seg til»

«Men om ikke så lenge skal vi prøve å få i gang et NM i motorcross på Gardermoen og Lag NM på Magnor».

«Men i den sammenheng har vi noen utfordringer i forhold til corona og tiltak. Fra 1 september har myndighetene sagt at de skal åpne for samlinger opptil 500 pers».

«NM på Gardermoen blir flyttet og en ledig dato i september er 19-20, helgen etter Lag NM».

«Vi ønsket og ha den første helgen i juli, men da hadde bil-gruppa tatt datoen til nasjonalt løp der».

«Samtidig ville corona-restriksjonene gjort det helt håpløst å gjennomføre med kun 200 personer. Så vi sender ut ett spørsmål til klubbene. Hvordan skal vi få gjennomført disse løpene?»

«Vi har noen tanker, men ønsker å involvere dere der ute. Har dere noe forslag til tidsplan? Og organisering i forhold til maks. antall. Vi er jo i en situasjon som ingen av oss har noen erfaring fra, men vi ønsker å komme best mulig ut av dette sammen, vi vet det sitter mange kloke hoder der ute, kanskje dere har en ide som er bra, og som kan tas med i en videre diskusjon».

«Håper dere har mulighet til å sette dere ned og tenke litt på hvordan vi kan løse denne utfordringen på best mulig måte sammen, vi/ dere vet jo hva reglene er i forhold til antall personer samlet».

«Utfordringene har vi på begge NM-rundene, så vi må prøve å få hjelp av dere klubbene til og komme med forslag til hvordan dette bør organiseres.Forslag mottas med takk, og kan sendes på mail til grenleder på. mx@mc.nmfsport.no «

Med vennlig hilsen

Pål Johansen

AMX Motocross.