Seksjonsleder Cato Karlsen fornøyd tross covid-19-utfordringer

Holder humøret oppe!

Seksjonsleder Cato Ove Karlsen (bildet) i MC-kategorien innrømmer at det til tider har vært tungt med covid-19-utfordringer, men synes likevel mye har fungert godt for MC i 2020.

-Året har vært preget av covid-19. Nesten all aktivitet punkterte før ferien. Etter ferien har det for noen grener fungert bra, mens andre har hatt en tung periode. Seksjonsstyret har, til tross for pandemien, klart å opprettholde normal møteaktivitet ved hjelp av elektroniske hjelpemidler. Samarbeidet mellom styremedlemmene har vært godt, og styret har hatt mange positive og konstruktive diskusjoner, sier seksjonsleder Cato Ove Karlsen i MC.

Seksjonsleder Cato Ove Karlsen. Foto: privat.

Karlsen er fornøyd med at styret fungerer godt. Det samme gjelder klubbene.

-Det jeg er mest stolt over er at vi som styre har bidratt til at forbundet nå er godt på beina og fungerer supert. Medlemsservicen er på topp, gode rom for saklige diskusjoner og en stor respekt for hverandre. MC leverer godt, vi har mange fantastiske klubber som rekrutterer i disse tider. De leverer gode opplevelser og tar tak i prioriteringene som vi har gjort i hovedstyret, sier Cato Ove Karlsen.

Han mener det er gjort en god jobb også med forenkling av regelverk med mer.

-Det som også gir godfølelse er jobbingen som grenene har gjort sammen med administrasjonen for å forenkle regelverk, gjøre tilgangen til lisens enklere og gi positivitet i miljøet. Tunge prosjekter som endringer i lisenssystemet, digitale kurs og klubben i mitt hjerte er alle saker som miljø skal ha heder for å ha bidratt i, sier Karlsen.

Han tror smittevern vil være et tema også godt ut i 2021.

-Jeg tror vi må forberede oss på en fortsatt situasjon med smittevernregler som begrenser noe av vår aktivitet. MC-seksjonen vil «stå han av». Klubbene tilpasser seg og opprettholder aktiviteten nasjonalt, noen flere utfordringer utenfor Norge, sier seksjonslederen hos MC.

Karlsen er stolt over årets MC-prestasjoner.

-Mye bra jobbing for toppidretten. Resultatene ute er fantastiske. Mange unge utøvere som presterer godt, og som er og blir gode forbilder for videre utvikling. En takk til alle som har bidratt til at vi i MC-seksjonen i 2020 har høstet fantastiske resultater. Dette gleder en eldre MC-entusiast, avslutter Karlsen.