Rekordmange nyheter på MC-messen 2017

Aldri før er det lansert så mange nye motorsykkelmodeller samtidig som på MC-messen på Lillestrøm i år. Med samtlige norske importører på plass, blir utvalget av modeller bedre enn noen gang.

Pressemelding fra MC-messen

EUs nye utslippskrav til MC-motorer (Euro 4-kravene) ble innført ved nyttår. Derfor har produsentene utstyrt sine 2017-modeller med motorer som tilfredsstiller de nye kravene.

– Og når de først var igang med tilpasningen, gjorde de også en del andre endringer og forbedringer. Det blir derfor uvanlig mange nye og kraftig oppdaterte modeller å se på årets MC-messe, sier messegeneral Tommy Larssen fra Norges Varemesse.

Alt det beste er med

Og Larssen gleder seg over mer enn rekordmange nyheter: – Alle kjente motorsykkelmerker er med på årets MC-messe. Vi er glade for at vi denne gangen kan vise fram et komplett tilbud til MC-entusiastene. Det er nesten ti år siden sist han arrangerte en så komplett MC-utstilling, legger han til.

Forventer over 20.000 besøkende

MC-messen arrangeres hvert andre år. I 2017 er det 13. gang Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) og Norges Varemesse samarbeider om dette publikumsarrangementet. – MC-messen har etablert seg som landets viktigste møteplass for norske motorsyklister og bransjen. Besøkstallene har de siste gangene ligget stabilt på godt over 20.000 personer.

Elektrisk og modifisering er trendy

Tommy Larssen har fulgt MC-utviklingen nøye de siste årene. Han er fast gjest på flere av de internasjonale MC-messene, og tok hensyn til de nye forbrukertrendene da årets MC-messe ble prosjektert.

– Det er en sterk og vedvarende trend i MC-miljøene at man modifiserer og tilpasser syklene sine. Enten for å gi dem andre eller bedre egenskaper og bruksområde. Eller rett og slett for at de skal passe med deres personlige smak, forteller messe-Larssen.

Tidligere var det utstyrsleverandørene som hadde mest “stæsj” for de som holder på med slikt. Men nå utvikler sykkelprodusentene selv komponenter som er ment som styling og modifisering av deres egne modeller.

En annen sterk trend er jo at stadig flere tohjulinger kommer med elmotor.

– Mange av dem har imponerende akselerasjon, toppfart og kjørelengde, slår Tommy Larssen fast og avslører at noen av de heftigste kommer til MC-messen i mars. 

Ingen messe uten show

Messepublikum elsker show. Gjerne av den ekstreme sorten. MC-folk er intet unntak. Derfor fortsetter MC-messen samarbeidet med verdensstjernen André Villa som setter opp et forrykende innendørs show med både norske og internasjonale FMX- og BMX-utøvere. Høye hopp, lange svev og halsbrekkende triks er oppskriften på suksessen.

MC-messen åpner på Lillestrøm 10. mars.

——————————————————————-

Fakta om MC-messen 2017:

Tid: 10.-12. mars 2017

Sted: Norges Varemesse på Lillestrøm

Arrangør: Motorsykkelimportørenes forening (MCF) og Norges Varemesse

Antall besøkende 2013: 19.232

Antall besøkende 2015: 21.159

Facebookside: https://www.facebook.com/mcmessen

Nettside: https://messe.no/mc

 

Innhold:

  • Alt av MC-nyheter og trender
  • Alle MC-importørene og deres produkter
  • Klubber og foreninger
  • Aktiviteter for hele familien
  • Spesielle custom-sykler, el-MC og motorsport
  • Utstyrsleverandører og et bredt sortiment av siste nytt innen sikkerhetsutstyr
  • Show med André Villa m.fl.