Registrering av klubbsykler må fortsatt gjøres manuelt

Registrering av klubbsykler i det digitale registreringssystemet, som ble lansert i fjor høst, må fortsatt registreres på manuell måte.

Dette er grunnet mangler fra NIF som gjør at en person ikke kan logge seg inn i systemet som klubb, kun som seg selv, selv om man er tilknyttet klubben i Sportsadmin.

-Vi mangler noen tilganger fra NIF for å klare og tilknytte klubbroller til enkeltpersoner i dette kjøretøyregisteret. På denne måten får vi ikke gjort slik at personer, knyttet til klubben, kan velge å være innlogget som sin klubb i systemet, sier Simen Høglien, klubbstøtte konsulent i Norges Motorsportforbund.

For å få registrert syklene som klubben eier, må dette gjøres ved å kontakte NMF på e-post nmf@nmfsport.no og markere tittelen med «Registrere klubbsykler». I denne e-posten skal all informasjon om kjøretøyet komme frem, samt at det legges ved kvittering for innbetalt avgift for disse kjøretøyene.

-Dersom klubbene ønsker å få tilsendt kjøretøybeviset i etterkant av denne registreringen, så kan de skrive dette i e-posten eller i en henvendelse så skal de få disse tilsendt, sier Simen Høglien hos Norges Motorsportforbund.

Se linken under om mer informasjon rundt kjøretøyregistrering:

https://nmfsport.no/informasjon/utoverinformasjon/kjoretoybevis/