Oppdatering fra Motegi Twin Ring

I helgen besøkte trialsirkuset legendariske Twin Ring Circuit i Motegi, Japan som arrangerte VM-løp for 21 gang.

Haga skuffet etter helgens løp
Sondre fikk 28 av sine totalt 36 prikker i 3 av seksjonene

– Jeg er veldig skuffet over hvor dårlig resultatet mitt ble. Jeg kjørte veldig bra, men 3 av seksjonene fant jeg ikke utav og fikk dermed et hav av prikker der. Og blir derfor enormt straffet resultatmessig pga. disse 3 seksjonene. Men det er sånn det er. Jeg var ikke god nok i dag, sier Sondre «Gekko» Haga

– Konkurransen i denne klassen er helt ekstrem. Du kan nesten ikke gjøre noen feil før du faller både 5 og 10 plasser på lista. Jeg analyserte litt på resultatene etter dagens løp og Sondres kjøring på de andre 9 seksjonene er bedre enn vinneren i dag. Sondre er stabilt god på det aller meste, men de tre seksjonen har noen utfordringer han må trene mer på, ikke tvil om det, sa manager og far Martin Haga på søndag etter løpet.

 

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen
Foto: future7media

Lærerik helg for Gunvaldsen
For Jarand-Matias Vold Gunvaldsen ble det først og fremst en helg med mye læring. Det var mye bra kjøring, men resultatet ble dessverre ikke helt som forventet. Jarand endte på en 23. plass på dag to.

– En lærerik helg er over for denne gang. Det har vært en super opplevelse å få muligheten til å kjøre på andre siden av verden! Kjøringen har ikke vært der jeg ønsker, men jeg tar med meg de positive opplevelsene til de neste konkurransene. Jeg ser frem til neste løp, som er EM som starter første helgen i Italia. Etter 2 sesonger som nummer 4 i Europa, så er målet å tre opp på pallen. Det blir tøft om plassene, men jeg tror det er innen rekkevidde, sier Jarand-Matias.