Quad of Nations 2016

8. – 9. oktober representerte Lars Holmen, Christopher Tveråen og Joakim Olsen Norge under Quad of Nations i Gueugnon, Frankrike. De reiste nedover med et håp om å klare en bedre plassering enn tidligere. – Det var en heftig bane, med høy fart og store hopp. Det ligner ikke på noe av det vi har sett tidligere, sier lagleder Tone Holmen.

Pressemelding fra representasjonslandslaget i Quad

Det norske laget kvalifiserte seg til en 9. plass av totalt 12 lag. Søndagen ble det kjørt 3 heat. I første heatet stod Christopher på første grind og Lars på andre. Christopher kom ut som nummer ni, men kjørte et forrykende heat og kom i mål på 7. plass. Lars kom sist ut og måtte jobbe veldig for å komme forbi, og endte i mål på en 16. plass.

I andre heat startet Joakim på første grind og Christopher på andre grind. Gutta kom ut litt bak i feltet men jobbet seg greit oppover. Midt i heatet ble bakdemperen til Joakim ødelagt så han måtte ta det rolig, og endte på 21. plass. Rolig tok ikke Christopher det, og endte på en flott 12. plass. I tredje heatet kjørte de seg nok en gang opp og Joakim endte på en 13. plass og Lars på en 15. plass.

Dette holdt til en flott 6. plass for Norge, som er den beste plasseringen noensinne. Laget er godt fornøyd med innsatsen og hadde en spektakulær opplevelse med masse adrenalin og spenning.