Profil-dag for motorsportutøvere

Profildag for motorsportutøvere

Fire av våre mange motorsport-topper deltok tirsdag på profildag med kommunikasjonsrådgiver Lasse Gimnes på Holmen Fjordhotell. De fikk også prøve seg på litt medietrening på slutten av dagen.

Det var utøverne Kristian Felix Jensen, Ingveig Håkonsen, Christopher Tverråen og Tobias Munthe-Kaas som deltok på profildagen. Cornelius Tøndel måtte dessverre melde avbud. Sportssjef Anders Jacobsen og kommunikasjonsansvarlig Marita Grande Hegstad var også tilstede fra start til mål.

Det var kommunikasjonsrådgiver Lasse Gimnes fra GimCom, som også jobber for NMF, som holdt i profil-seminaret som hadde følgende temaområder: kommunikasjonsstrategi, profil- og inntektsstrategi samt sponsorstrategi før lunsj. Og medierådgivning samt praktisk medietrening etter lunsj. På slutten ble de intervjuet av Lasse Gimnes, med enkle samt mer kompliserte problemstillinger. Tidligere VG-journalist og informasjonssjef fra TVNorge, Jens-Petter Gjelseth, bisto på medietreningsdelen etter lunsj.

-Dette synes jeg ble veldig bra. Vi hadde en herlig gjeng med utøvere som virkelig hadde fokus gjennom hele dagen. Dette var det første av tre slike seminarer som skal gå av stabelen i første kvartal 2020, sier Marita Grande Hegstad.

Lasse Gimnes var svært fornøyd med innsatsen fra de fire utøverne som deltok.

-Nå er det ikke jeg som skal bedømme om seminaret var bra eller ikke, men jeg hadde en god følelse. Utøverne virket konsentrerte – og samtlige avsluttet med stil under medietreningen. Joda, jeg ga de nok litt angst via tøffe spørsmål, men alle leverte førsteklasses, sier Lasse Gimnes.

I mars skal flere motorsport-utøvere samt ledelsen i NMF igjennom samme type profil-seminar.