Problemer med kjøp i Kom- og Prøv-appen?

Har du opplevd feilkoder i Kom- og Prøv-appen, så kan du forsøke den midlertidige løsningen via denne lenken:

https://lisens.nmfsport.com/

Etter flere tilbakemeldinger fra klubber, der noen opplever utfordringer i appen for Kom-og-Prøv, har NMF nå fått på plass en midlertidig løsning. De som har eksempelvis har fått “Feilkode N-99” eller har andre utfordringer i appen, kan nå gå inn via denne lenken: https://lisens.nmfsport.com/ og kjøpe Kom-og-Prøv-lisensen.

 

Husk at medlemskapet i klubb må være gyldig, også når det kjøpes Kom-og-Prøv-lisens via denne løsningen.

 

Det er også viktig å påpeke at appen fungerer for veldig mange, og for de klubbene og utøverne som ikke opplever feilkoder skal appen brukes på vanlig måte for kjøp av Kom-og-Prøv-lisens.

Dette er en løsningen for dem som opplever problemer, og denne løsningen vil også blir integrert i appen når denne blir oppdatert.

-Vi beklager at Kom-og-Prøv-lisens har skapt utfordringer for noen. Vi har nå kommet med en midlertidig løsning for dem, inntil appen blir oppdatert, sier assisterende generalsekretær Lena Baardseth.

 

Hvorfor oppstår disse utfordringene?

-Grunnen til at denne utfordringen har dukket opp, og at noen opplever feilkoder, er at NMF ikke har fått all informasjon de har etterspurt fra eksterne leverandører. Dette har ført til at innhentingen av medlemskapene til utøverne har vært ustabil, forklarer klubbstøtte-konsulent i NMF, Simen Høglien.

-Tilbakemeldingene fra klubber har vært at dette har skapt utfordringer, og med denne løsningen skal klubbene og utøverne nå ha en mulighet til bekrefte medlemskapet selv uten at det blir sjekket opp mot NIF sitt register. Merk likevel at det vil være ettersyn på at medlemskapet er gyldig selv om denne sjekken ikke skjer automatisk, sier Høglien.

 

-Samtidig er det viktig å påpeke at utøvere som ikke har egen innlogging til sin Minidrett-profil, må skaffe seg dette for at vedkommende skal få muligheten til å få kjøpt en Kom-og-Prøv-lisens til seg, og muligheten til å kjøpe Kom-og-Prøv-lisens selv, forteller Høglien.

Hvis man ikke har innlogging til sin bruker, kan dette gjøres ved å

Gå til https://minidrett.nif.no/  –> velg “ny bruker” opp til høyre –> velg “opprett ny bruker” nede på siden –> Skriv inn navn, fødselsnummer og mobilnummer –> følg de 3 trinnene videre som anvist.

 

Ellers se mer informasjon rundt Kom-og-Prøv-lisensen på denne siden: https://nmfsport.no/informasjon/utoverinformasjon/lisens-motorsport/kom-og-prov-lisens/