Pressekonferanse med Amsoil-favoritter

Malene Cottew (tidligere Andersen) og Elias Ishoel var i fokus da NMF arrangerte pressekonferanse på Teams onsdag ettermiddag. Både Cottew og Ishoel var med på Teams fra USA.

Anledningen var at årets utgave av Amsoil har premiere natt til kommende lørdag norsk tid. Det skjer i Shakopee i Minnesota. Både Cottew og Ishoel skal forsvare gull fra i fjor.

 

I FARTA: Elias Ishoel starter sesongen kommende helg. Foto: Gary Walton.

Lokalavisen Opp fra Oppdal, Finnmark Dagblad, NRK samt VG var tilstede på pressekonferansen. Også landslagstrener Pål Grøtte samt toppidrettssjef Marius Dammyr fra NMF deltok på pressekonferansen. Den ble ledet av Lasse Gimnes.

-Jeg er veldig godt forberedt til årets Amsoil. Da jeg ikke har jobbet, har jeg fått mer tid og overskudd til trening. Det har gitt bedre kvalitet på forberedelsene, sier Malene Cottew, som har giftet seg i USA og som ikke har vært hjem i Vadsø eller Norge siden 2021-sesongen med Amsoil.

-Jeg dro til USA 5. desember og har fått godt med dager med forberedelser med nytt team. Jeg har trent godt – og satser på ny Amsoil-seier, sier Elias Ishoel fra Oppdal, som i 2021 tok sin Amsoil sammenlagt-seier nummer tre.

Foto: privat.