Påskehilsen fra NMF-presidenten: – En alternativ påske for deg og meg

Emilie Westbye med budskap før påsken!

Det kan se ut som at påsken 2020 går inn i historien som en alternativ påske for de fleste av oss.

Vi er alle på en eller annen måte berørte av situasjonen med COVID-19 viruset. Mine tanker går til alle, men først og fremst til dere som har sykdom i familien, til dere som står på for å redde firmaene deres, og til dere som har det økonomisk vanskelig.

Dere er i mine tanker.

Emilie Westbye. President i NMF.

Det har heldigvis dukket opp en liten gladsak de siste dagene, nemlig at vi så smått kan begynne med litt aktivitet igjen. Riktignok med restriksjoner og tilpasninger, men det skal vi få til.

Ja, det skal bli fint med litt annet fokus, og fint å komme seg ut igjen. Vi må likevel ikke glemme at dette er en frihet under stort ansvar.

Helsemyndighetenes fokus er fortsatt å begrense smitte, og vi i motorsporten skal bidra positivt i denne sammenhengen. Dette er et ansvar vi hver og en har, og vi må være solidariske og ikke tøye strikken nå. Klarer vi dette – vil alle vinne på det.

Vi er heldige som er en del av et stort fellesskap, og jeg er utrolig stolt over å lede en organisasjon der man står sammen gjennom kriser. Dere har vært tålmodige, hjelpsomme, uselviske og gode mot hverandre.

Tusen takk for at dere har satt fellesskapet foran dere selv! Det er disse holdningene som får oss gjennom krisen, og som gjør at vi kan samarbeide godt også når hverdagen er tilbake til normalen.

Vi har forsøkt å gjøre det samme på overordnet nivå, og relasjonen vår til NIF er sterkere enn noen gang. Det vil komme godt med i utfordringer vi skal møte sammen i fremtiden. Sammen er vi sterke!

Avslutningsvis vil jeg si at jeg håper dere kommer dere litt ut de neste dagene. Kanskje dere får til en økt eller to på klubben, og at den deilige vårfølelsen treffer dere alle. Få ting er som å komme i gang igjen etter vinteren.

Til våre venner i nord krysser jeg fingrene for at all snøen som har kommet nå holder en stund til, slik at også dere får kjørt og hatt det hyggelig med venner i klubben før sesongen er på hell.

Ønsker dere alle en god påske.

Emilie Westbye

President i Norges Motorsportforbund