Pål Anders skal trene for hele Norge – på TV 2 Sumo

Pål Anders klar for trening!

TV 2 Sumo har kjørt i gang “Hele Norge trener” for å få litt fysisk fostring i disse koronatider.

Tekst: Lasse Gimnes

Foto: Privat

I morgen fredag 3. april er ingen ringere enn Pål Anders Ullevålseter på plass på TV 2 Sumo-trening, nærmere bestemt på direkten fra klokken 13:00.

I konseptet er det et stjernelag av nåværende og tidligere idrettsprofiler som trener og deler tips og råd rundt nettopp trening. Ja, trening som du kan gjøre hjemme, uten masse apparater med mer. Kort sagt: Med dette konseptet vil TV 2 Sumo skape treningsglede i hjemmet.

Pål Anders Ullevålseter.

-Det ble mye sofa en periode, men de siste 10-12 dagene har jeg trent hver dag. Mange løpeturer, men alltid noen øvelser, type armhevinger, i tillegg, sier Pål Anders Ullevålseter.

Han ser frem til fredagens TV 2 Sumo-sendte treningsøkt.

-I morgen er det basistrening. Det blir litt hjemmebane for meg, og det blir trening for alle. Ja, det skal passe de fleste, sier Ullevålseter.

Pål Anders har vært flittig med grunntrening i mange år. Også i det siste.

-I tillegg til løping har jeg brukt mye apparater i parker, da de var åpne. Det er alltid et sted hvor man kan gjøre basisøvelser, sier Pål Anders Ullevålseter.

-Jeg har trent mye 4 x 4 hvor jeg har løpt i oppoverbakker, samt tatt det rolig ned igjen. Også har jeg økt farta etter hvert. Fin løpstrening, sier Ullevålseter.

Her kan du se “Hele Norge trener”: https://sumo.tv2.no/sport/sportsprogrammer/hele-norge-trener